KäsityöläispanimotBrasserie du Grand Paris on Ranskalainen, nimensä mukaan Pariisissa toimiva käsityöläispanimo. Panimo sijaitsee noin 10 km Pariisin keskustasta pohjoiseen Saint-Denis'n kaupunginosassa. Panimon on perustanut Brittiläis-Amerikkalainen -parivaljakko, jolla on pitkä työhistoria Euroopan eri panimoissa.

Panimo on tunnettu reippaasti humaloiduista oluista, ja yksi heidän arvoistaankin on: "We love hops and never compromise on the choice of varieties, quantity or quality of the hops required to get the flavors we seek"     Kysy saatavuudet ja hinnat: orders@alcolux.fi


Sudden Death Brewing on Saksalainen kahden jääkiekkofanin perustama käsityöläispanimo, joka sai alkunsa matkoista Boston Bruins peleihin. Reissujen aikana kaverukset tutustuivat Bostonin Craft Beer tarjontaan, ja ihastuivat Amerikkalaistyylisiin käsityöläisoluisiin. Nyt kaverit tekevät saman tyylisiä omia huikeita oluita Schleswig-Holsteinin maakunnassa.
Unkarilainen Budapestissa toimiva Mad Scientist haastaa kaiken mitä kuvittelit tietäväsi oluista. Aina virheetöntä, rohkeaa, haastavaa, hulluttelevaa, mutta ei koskaan tylsää. Tämä panimo ei tee aina olutta "Business edellä", vaan aidosti kokeillen uusia oluen mahdollisuuksia korkean standardin säilyttäen. Kavereiden motto onkin: 'the way you do something is the way you do anything'.
Malduguns on Latvialainen käsityöläispanimo, jonka nimi suomeksi tarkoittaa "virvatulta". Suomea ja Latviaa yhdistävät samat kansantarinat, joissa virvatulet ovat huokutelleet hyväuskoiset matkalaiset eksymään tai vahingoittumaan. Meille Maldugunsin virvatuli on kuitenkin palo, jolla 3 ystävyksen aloittama käsityöläispanimo tekee oluita Suomen, Ruotsin ja Balttian oluen ystäville. Malduguns on tunnettu rohkeista kokeiluistaan ja erinomaisesta laadustaan.   
Alcolux Oy
Kaikki oikeudet pidätetään 2021
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita