Malduguns oluet


Cilpa

Cilpa on Latvialaisen Malduguns käsityöläispanimon raikas APA (American Pale Ale) olut. Cilpan tuoksu on trooppisen hedelmäinen. Maultaan Cilpa on monivivahteinen ja raikas. Sopii loistavasti kasvis-, kana-, tai kalaruuan kanssa nautittavaksi, tai muuten vaan hyvässä seurassa.

Alkoholipitoisuus: 5,3%
Pullokoko: 0,33l tai 0,5l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton

 Pilota Nakts

Pilota nakts (The Pilot's night) on Maldugund käsityöläispanimon vahva- 7%- klassinen Porter olut. Tämä on pehmeä Porter, jossa suklainen maltaanmaku yhdistyy ruisleivän tuoksuun. Kokeile tätä loistavaa olutta vaikka juustojen seurana.

Alkoholipitoisuus: 7,0%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Klassinen Porter 
SanSlide

SanSlide on meripihkan värinen IPA (Indian pale ale)  Rikas ja aromaattinen IPA olut. Hedelmäinen, hieman rusinainen maku, vähähiilihappoinen. Ei erityisen hapan. Erinomainen juoma illanistujaisiin, tai saunajuomana. 

Alkoholipitoisuus: 6,5%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton 


Pelecis


Pelēcis (The Grey one) - 6.8%- Brown ale jossa Earl Grey tee Bergamot aromi näyttelee pääosaa. Tässä maukkaassa oluessa brown ale yhdistyy rikkaaseen teen aromiin, tuottaen uskomattoman makuelämyksen. Sopii loistavasti liharuokien kyytipojaksi.

Alkoholipitoisuus: 6,8%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton   Senča Eksistenciālais tukšums


Senča Eksistenciālais tukšums on vapaasti suomennettuna "Vanhan miehen eksistensiaalinen tyhjyys"
Tämä - 5.9% -Pale ale olut on maustettu vihreällä Sencha teellä, jonka maku sopii mainiosti yhteen oluen amerikkalaistyyliseen humalointiin. Kokeile lihapatojen, riistaruokien, paistettujen liharuokien ja vihannesten sekä mietojen pehmeiden juustojen makupariksi. Sopii myös muille kuin vanhoille miehille.

Alkoholipitoisuus: 5,9%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton
 1984

1984 on vahva 9,4% Imperial red rye olut. Red Ale on nimensä mukaisesti punertava pintahiivaolut. Tämän vahvasti humaloidun oluen aromeissa löydät maltaisuutta, karamellisuutta ja hedelmäisyyttä. Tämä Maldugunsin yhteistyössä Zagovor panimon kanssa tekemä olut on Ratebeer.com sivustolla rankattu omassa kategoriassaan maailman 50 parhaan oluen joukkoon !

Alkoholipitoisuus: 9,3%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton


Stokholmas Sindroms

Stokholmas Sindroms (Tukholma-Syndrooma) 6,3% - on Chili-Kaakao porter. Suklaisen pehmeä porter, jossa mukavan ärhäkkä chilin jälkipolte. 

Alkoholipitoisuus: 6,3%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton 


Tumsa Puse

Tämä Suomeksi "Pimeä Puoli" - Imperial Stout 11,2% - on  Malduguns panimon vahvin olut. Oluesta löytyy 8 eri mallasta, ja pehmeä kuivattujen hedelmien maku. Helppo juoda sellaisenaan, tai vaikka Black Velvet olut-cocktailissa (puolet Tumsa Pusea ja toinen puoli kuohuviiniä)

Alkoholipitoisuus: 11,2%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton 
 


Lauvas Pacietiba

Lauvas Pacietiba - IPA - Imperial / Double 8,9% - on tyylipuhdas DIPA vaativaan makuun. IBU 63, maku sitrushedelmäinen ja rusinaisen makeahko.

Alkoholipitoisuus: 8,9%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton  

Alcolux Oy
Kaikki oikeudet pidätetään 2021
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita