Malduguns oluet


Cilpa

Cilpa on Latvialaisen Malduguns käsityöläispanimon raikas APA (American Pale Ale) olut. Cilpan tuoksu on trooppisen hedelmäinen. Maultaan Cilpa on monivivahteinen ja raikas. Sopii loistavasti kasvis-, kana-, tai kalaruuan kanssa nautittavaksi, tai muuten vaan hyvässä seurassa.

Alkoholipitoisuus: 5,3%
Pullokoko: 0,33l tai 0,5l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton

 Pilota Nakts

Pilota nakts (The Pilot's night) on Maldugund käsityöläispanimon vahva- 7%- klassinen Porter olut. Tämä on pehmeä Porter, jossa suklainen maltaanmaku yhdistyy ruisleivän tuoksuun. Kokeile tätä loistavaa olutta vaikka juustojen seurana.

Alkoholipitoisuus: 7,0%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Klassinen Porter 
SanSlide

SanSlide on meripihkan värinen IPA (Indian pale ale)  Rikas ja aromaattinen IPA olut. Hedelmäinen, hieman rusinainen maku, vähähiilihappoinen. Ei erityisen hapan. Erinomainen juoma illanistujaisiin, tai saunajuomana. 

Alkoholipitoisuus: 6,5%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton 


Pelecis


Pelēcis (The Grey one) - 6.8%- Brown ale jossa Earl Grey tee Bergamot aromi näyttelee pääosaa. Tässä maukkaassa oluessa brown ale yhdistyy rikkaaseen teen aromiin, tuottaen uskomattoman makuelämyksen. Sopii loistavasti liharuokien kyytipojaksi.

Alkoholipitoisuus: 6,8%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton   Senča Eksistenciālais tukšums


Senča Eksistenciālais tukšums on vapaasti suomennettuna"Vanhan miehen eksistensiaalinen tyhjyys"
Tämä - 5.9% -Pale ale olut on maustettu vihreällä Sencha teellä, jonka maku sopii mainiosti yhteen oluen amerikkalaistyyliseen humalointiin. Kokeile lihapatojen, riistaruokien, paistettujen liharuokien ja vihannesten sekä mietojen pehmeiden juustojen makupariksi. Sopii myös muille kuin vanhoille miehille.

Alkoholipitoisuus: 5,9%
Pullokoko: 0,33l
Muut tiedot: Pastöroimaton, suodattamaton